SWOA Regenboogsalon

door SWOA

De regenboogsalon, een nieuw initiatief van SWOA. In het kader van de Roze Loper organiseren wij een maandelijkse bijeenkomst om mensen bij elkaar te brengen en in gesprek te laten gaan. Maar wat is de regenboogsalon precies en is het iets voor jou? Onze collega’s Niels en Willem vertellen!

Wat is de regenboogsalon?

Willem: “De Regenboogsalon is een laagdrempelige bijeenkomst waarin we met elkaar in gesprek gaan. Van luchtig tot serieus, maar in ieder geval samen en gezellig! En dat onder het genot van een hapje en een alcoholvrij drankje.”

Hoe ziet een bijeenkomst eruit?

Niels: “De invulling van een bijeenkomst is elke keer anders. We proberen aan elke bijeenkomst een thema  te koppelen, waar we met elkaar over in gesprek gaan. Dit is een richtlijn en is niet leidend. Misschien speelt er wel heel iets anders op het moment. Dan is het zeker mogelijk om van onderwerp te veranderen.”

Voor wie is de Regenboogsalon?

Niels: “Voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar in gesprek te gaan. Van jong tot oud, mensen wel of niet uit de LHBTI-gemeenschap, iedereen is welkom. Dat maakt het juist interessant om met elkaar in gesprek te gaan! Het belangrijkste is dat mensen in de bijeenkomsten respect voor elkaar hebben en van elkaar willen leren.”

Wanneer en waar is de Regenboogsalon?

Willem: “We organiseren de Regenboogsalon iedere derde vrijdag van de maand, van 14.00 – 16.00 uur. Nu met de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten nog digitaal. Het doel is om uiteindelijk weer fysiek bij elkaar te komen op een SWOA-locatie. Als dit weer mogelijk is uiteraard.”

Hoe kunnen mensen zich aanmelden of meer informatie krijgen?

Niels: “Opgeven kan door een mail te sturen naar Willem (Whazeleger@swoa.nl) of mij (Nlam@swoa.nl). Uiteraard beantwoorden we ook graag vragen die er zijn. En voor de laatste ontwikkelingen, hou dan onze agenda of onze Facebookpagina in de gaten. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort bij de Regenboogsalon!”

Gerelateerde berichten