Wijkplannen Elderveld in 2022 van Team Leefomgeving Schuytgraaf-Elderveld

door admin

‘Er gebeurt heel veel in Elderveld, bewoners laten een grote betrokkenheid zien in hun wijk’.

Zowel op fysiek als sociaal gebied spelen er veel ontwikkelingen in Elderveld. We zorgen bij deze ontwikkelingen dat inwoners zo vroeg en zo goed mogelijk hierbij worden betrokken.

Zo is er voor het fysieke deel de woondeal en het ‘gasloos’ project in Elderveld-noord. De woondeal is een afspraak vanuit de overheid dat er ruimte moet worden gezocht om meer woningen te realiseren.  De bedoeling van het gasloos project dat dit deel van Elderveld geen gas meer gebruikt en over stapt op warmte terug gewonnen vanuit de rioolwaterzuiveringsinstallatie.   Tevens wordt gewerkt aan een groenvisie voor Elderveld, wat samen met inwoners wordt gemaakt.

Op sociaal  gebied is er aandacht voor het ouder worden in Elderveld en ontwikkelingskansen voor de kinderen in de wijk.

Denk hierbij aan ontwikkeling en kansen op het gebied van kunst en cultuur, sporten en bewegen.

Naast het hierboven genoemde en het wijkprogramma gebeuren er natuurlijk heel veel andere dingen in de wijk die altijd al gebeuren. Zo hopen wij dat gemeente en organisaties in de wijk zo goed mogelijk voor u klaar staan, waar nodig.

Wijkprogramma 2022

Nieuwsgierig naar welke andere wensen en ideeën er uit Elderveld in het wijkprogramma staan? Kijk dan in het Wijkprogramma 2022!  klik dan hier voor het hele programma.

Aanvullen

Heeft u ideeën of wensen voor 2023. Of mist u iets in het Wijkprogramma 2022? Of wilt u iets aanvullen in het wijkprogramma? Laat het ons weten, we hopen dat Elderveld  een fijne wijk kan blijven om te wonen, werken en te beleven.

Reactie doorgeven

Neem contact op met 1 van de wijkmanagers om uw reactie op het wijkprogramma 2022 door te geven via het emailadres: Schuytgraaf-Elderveld@leefomgevingarnhem.nl

Wensen & ideeën voor 2023

Uw wensen en ideeën voor 2023 kunt u in 2022 aan ons doorgeven. Namens ons alvast bedankt voor uw reactie en een fijne zomer!

Gerelateerde berichten