Nieuwe activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar

door admin

Afgelopen zomer zijn we als Gemeente Arnhem gestart met een nieuwe, intensievere invulling van het jongerenwerk voor de jeugd vanaf ca. 12 jaar in De Laar, Elden, Elderveld en Schuytgraaf. Dit doen we met Power Plug NL, Youth for Christ en YAZ-jongerenwerk, onderdeel van AM-Supportteam. 

Youth for Christ was al actief in onze wijken en blijft dat. Ook de Straathoekwerkers van Pactum  blijven van de partij. Zij willen graag laten weten dat ze actief zijn in de wijk en hopen de komende tijd meer te laten zien en horen.

In de afgelopen maanden hebben zij vooral zoveel mogelijk jongeren op straat opgezocht en gekeken aan welke activiteiten jongeren behoefte hebben. Een eerste voetbaltoernooi eind augustus in sporthal Elderveld was een groot succes. Er is in Elderveld wekelijks met groepen jongeren gevoetbald, vooral rondom Sportcentrum Elderveld. Er wordt gekeken op welk wekelijks moment dit in de komende winterperiode binnen in het sportcentrum kan doorgaan. Verder is er wekelijks op de dinsdagmiddag een meidenclub bij Youth for Christ, om 15.00 uur aan de Wassenaarweg 5-E.

Naast het opzoeken van jongeren op straat en het aanbieden van verschillende activiteiten door het jaar heen, zijn er speciale activiteiten in de meivakantie, zomervakantie en Kerstvakantie. Houd de sociale media van de organisaties en de wijkwebsite hiervoor in de gaten!

Kijk alvast eens op: 
AM-Supportteam: am-supportteam.nl
Power Plug NL: power-plug.nl
Youth for Christ Arnhem: arnhem.yfc.nl

AM Support team – Even voorstellen

Gino Pinas

Ilham el Bouichi

Indad Ali

Jean Willy Mapinga

Jesse van Cleef

Kevin Katendi

Lotte Martinez

Sven de Brabander

Tarik Hamdiui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Power Plug – Even voorstellen:


Youth for Christ – Even voorstellen:


Pactum – Even voorstellen:

Frank en David

Gerelateerde berichten