Nieuw asfalt De Overmaat

door admin

Afvalbrengstation Arnhem Zuid 7 juni gesloten

Van dinsdag 25 mei tot en met maandag 7 juni zijn er werkzaamheden aan De Overmaat. De bovenste laag asfalt is versleten en aan vervanging toe. Daarom krijgt De Overmaat nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn overdag tussen 7.00 uur en 16.30 uur. In verband met de werkzaamheden is het afvalbrengstation Arnhem Zuid op 7 juni gesloten.

Wanneer
Vanaf dinsdag 25 mei tot en met vrijdag 4 juni vinden tussen 7.00 uur en 16.30 uur de straatwerkzaamheden plaats. Dit wordt gefaseerd uitgevoerd. In deze periode wordt de weg niet afgesloten.

Afgesloten
• Op vrijdag 4 juni vanaf 17.00 uur tot zaterdag 5 juni 8.00 uur zijn er werkzaamheden aan het riool. Deze nacht wordt de weg volledig afgesloten.
• Zaterdag 5 juni is de weg geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
• Op zaterdag 5 juni vanaf 17.00 uur beginnen de asfaltwerkzaamheden. De weg is dan volledig afgesloten tot en met maandag 7 juni 17.00 uur.

Afvalbrengstation Arnhem Zuid
In verband met de wegwerkzaamheden aan de Overmaat is het afvalbrengstation Arnhem Zuid maandag 7 juni gesloten. Op 7 juni kunt u uw afval naar het afvalbrengstation Arnhem Noord aan de Beijerinckweg 9a brengen. Op de overige dagen kunt u uw afval gewoon bij het afvalbrengstation in Arnhem Zuid aanbieden.

Bereikbaarheid
Alle overige panden zijn op 7 juni te voet bereikbaar.

Begrip
Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Roelofs: www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app.

Gerelateerde berichten