Nieuw asfalt Bronbeeklaan

door admin

Dit is niet echt in onze wijk, maar wellicht dat er wijkbewoners wel last van hebben. Vandaar dat we als Redactie dit toch wel publiceren.

Van maandag 14 juni tot en met woensdag 7 juli zijn er werkzaamheden aan de Bronbeeklaan. De bovenste laag asfalt is versleten en aan vervanging toe. Daarom krijgt de Bronbeeklaan nieuw asfalt. Op enkele plekken komen drempels om de snelheid terug te brengen en de verkeersveiligheid te verhogen. Ook zullen er verkeerseilanden worden aangebracht tussen de straat en het fietspad. De werkzaamheden zijn overdag tussen 7.00 uur en 16.30 uur.

Bereikbaarheid
Vanwege de bereikbaarheid en zo min mogelijk overlast worden de werkzaamheden in twee stappen (fasen) uitgevoerd. Per stap is een deel van de Bronbeeklaan volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Dit wordt ter plekke met borden aangegeven. Tijdens het werk is het niet mogelijk om te parkeren. Alle woningen aan de Bronbeeklaan blijven te voet bereikbaar.

Openbaar vervoer
Lijnbus 293 rijdt vanaf 14 juni tot en met 7 juli via een omleiding. Hierdoor komen enkele bushaltes tijdelijk te vervallen. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Begrip
Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Roelofs: www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app.

Gerelateerde berichten