Groenvoorzieningen aanbrengen Hollandweg

door admin

Goed nieuws! De werkzaamheden aan de Hollandweg en het fietspad zijn bijna klaar.

Bomen
Op zondag 19 november gaan we de nieuwe bomen en heesters planten, onder andere in de nieuwe groene middenberm. We voeren de werkzaamheden uit op een zondag, om de overlast voor de bus en het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Om veilig te kunnen werken is het wel nodig om de stroom van de Trolleyleiding te halen en 1 rijbaan tijdelijk af te zetten voor het verkeer. Via verkeersregelaars en verkeerborden kunt u de woonwijk altijd in- en uitrijden. De (gas) bus zal op zondag 19 november de Trolleybus vervangen. Fietsers kunnen over het fietspad er altijd langs.

Keerlus
De week daarna gaan we de oude keerlus van de bus tegenover de Alkmaarsingel opbreken. Hier gaan we ook bomen aanplanten. Het doorgaande verkeer en de Trolleybus zal hier nagenoeg geen hinder van ondervinden. Zo wordt uw woonomgeving nog groener en een fijnere plek om te wonen.

Glasbak
De glasbak in de berm naast de keerlus wordt binnenkort weggehaald. Dit doen we omdat de vuilniswagen er straks niet meer bij kan. De glascontainer is begin november (week 44) voor het laatst geleegd en afgesloten met een gele
hoes. U kunt glas in blijven leveren bij het Elderveldplein naast de Jumbo. Hier staan 2 ondergrondse glascontainers

Gerelateerde berichten