Denkt u mee over de evenementenlocaties in Arnhem?

door admin

Tot en met 28 oktober 2022 kunt u  als inwoner van Arnhem – of u nu bezoeker van evenementen, organisator of in de buurt van een evenementenlocatie woont – meedenken over de locaties waar in Arnhem evenementen plaatsvinden.

In 2021 is beleid vastgesteld hoe we in Arnhem omgaan met het houden van evenementen in de openbare ruimte en welke algemene regels daarbij gelden. Dit beleid gaan we nu uitwerken in zogeheten locatieprofielen.

In de locatieprofielen komt straks per evenementenlocatie het volgende te staan:

  • een beschrijving van de locatie
  • de voorzieningen ter plaatse
  • de richtlijnen voor het gebruik.

Hoe kunt u meedenken?

Meedenken over de evenementenlocaties, kan via meedenken.arnhem.nl op 2 manieren.

  1. U kunt bij 6 stellingen aangeven of u het eens of oneens bent met de stelling. Graag horen wij ook waarom u daarvoor kiest.
  2. U kunt uw idee, tip of verbetervoorstel over één of meerdere van de evenementenlocaties doorgeven door deze op de kaart van Arnhem te ‘prikken’.

Wat gebeurt er met uw mening?

Sommige tips of oplossingen zullen we opnemen in het profiel dat we per evenementenlocatie gaan opstellen. Soms vraagt het meer tijd of aanpassing voordat we iets met de ideeën kunnen doen. En er zullen voorstellen zijn die we bijvoorbeeld vanwege de openbare orde en veiligheid niet kunnen uitvoeren.

We maken een document van alle tips en ideeën die zijn gegeven. Per idee geven we aan wat we er mee hebben gedaan of juist niet, en waarom. Dit document delen we op arnhem.nl.

Meer informatie?

Kijk op www.arnhem.nl/meedenkenoverevenementen

Gerelateerde berichten