Arnhem Aan de Zon

door admin

Van de zon word je blij en het geeft Arnhem energie! Wist je dat er al op veel plekken in Arnhem zonnepanelen op de daken liggen? In Elderveld liggen aan het Breezandpad bij Sporthal Elderveld en de Basisscholen De Klimboom en De Kringloop ruim 700 zonnepanelen, goed voor het stroomverbruik van ruim 75 huishoudens. Er liggen overal door de stad en in Elderveld nog veel meer zonnepanelen. Er zijn dus nog veel meer goede voorbeelden. Zo liggen er ruim 100.000 zonnepanelen op de daken van woningen in Arnhem.

Wil je ook zonnepanelen, maar weet je niet waar je daarvoor terecht kan? Ga dan naar Lokaal Duurzaam Collectief. Dit collectief bestaat uit drie lokale bedrijven die als betrouwbare leveranciers voor zonnestroom zijn geselecteerd. Door met deze bedrijven te werken, ben je verzekerd van een goede service, een scherpe prijs (mét € 200 korting deze zomer!) en een aanspreekpunt in de buurt. Ga voor meer informatie en het opvragen van een offerte naar www.arnhemaan.nl/mogelijkheden/lokaal-duurzaam-collectief/.

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen of wil je aan de slag met energie besparen? Bij het Energieloket Arnhem vind je onafhankelijk advies. Ga naar www.arnhemaan.nl voor meer informatie.

Gerelateerde berichten