Wijkblad vraagt: Heb je tips voor de dure maanden?

Elderveld Nieuws nummer 5 verschijnt in het weekend van 4 november 2023

door Cor de Vrieze

De donkere en vooral dure maanden komen er weer aan. Hoe betaal je al die kadootjes voor Sinterklaas, het lekkere eten voor Kerst en voor Oud en Nieuw? Hoe betaal je dan ook nog de energierekening om er warmpjes bij te blijven zitten? Enzovoort.

Daarom ontvangt de redactie van het wijkblad Elderveld Nieuws graag je tips hoe deze maanden toch plezierig door te komen zonder dat je in de financiële problemen komt. En dan vooral graag tips die in onze wijk te realiseren zijn! Goed speelgoed met elkaar ruilen? Slimme tips om op de energierekening te besparen? Elkaar een handje helpen met het nemen van energiebesparings- en isolatiemaatregelen?

Stuur je tips tot eind september naar de redactie van Elderveld Nieuws: wijkver.elderveld@hetnet.nl
Wie weet kunnen wij dan een mooie pagina met tips maken. En helpen we elkaar zorgeloos en feestelijk door de donkere maanden.

Hier alvast mijn tip: ‘Hoor wie klopt daar geld uit mijn zak’ is de titel van het boek van Marieke Henselmans. Hoe overleef je de dure maanden – van Sint Maarten tot Valentijn. Hier en daar nog wel eens tweedehands te vinden. Mijn exemplaar vond ik gratis in één van de witte boekenkasten in onze wijk.

Cor de Vrieze
Redacteur Elderveld Nieuws
wijkver.elderveld@hetnet.nl

Gerelateerde berichten