Sinterklaas bezoekt Elderveld

door admin

Zaterdag 1 december jl. vulde de grote zaal van het Wijkcentrum zich langzaam met kinderen, die samen met ouders en/of grootouders in spanning wachtten op de Sint met zijn gevolg. Voorafgaand aan het grote moment werd door Dennis Holling een poppenkastvoorstelling gegeven, waar de kinderen heel erg van genoten en erg meeleefden. Ondertussen trad op het Winkelcentrum de Sinterblaasband op.

Na de poppenkastvoorstelling verzorgde het Pietenorkest het intermezzo: Sinterklaas was in aantocht dat was duidelijk. De goedheiligman schreed binnen samen met zijn gevolg én rode boek, waarvan boze tongen beweerden, dat hij dat vergeten was!

Voor veel kinderen, die een kleurplaat hadden ingeleverd, had hij een cadeau. Helaas ontbraken er een paar kleurplaattalenten! Toen Sint al zijn verhalen had verteld, was het tijd voor een bezoek aan de winkeliers. Bij het verlaten van de zaal konden de kinderen nog een cadeautje uitzoeken, die helpers van de Sint hadden uitgestald, alsmede een mandarijn.Sint vertelde de organisatoren nog dat hij voornemens is volgend jaar terug te komen en hij hoopt dat dan alle kinderen komen.

De organiserende Wijkvereniging kan terugkijken op een geslaagd Sintbezoek en dankt de vrijwilligers voor hun hulp en de deelnemende winkeliers voor hun sponsoring. WijkTV Elderveld heeft een filmpje gemaakt, dat via de site www.elderveld.nl kan worden geraadpleeg

Gerelateerde berichten