Koningsdag in Elderveld zaterdag 27 april 2019

door Wijkvereniging Elderveld

Koningsdag in Elderveld zaterdag 27 april 2019

Tijd: 10.30 tot 16.30 uur

Locatie: rondom Sporthal Elderveld, Breezandpad 13

Activiteiten: treintje door een deel van de wijk, diverse springkussens, suikerspin, schminken, kinderbingo, poppenkast en handjes schudden met Eldy.

Er is nog meer: *kleedjesmarkt voor de jeugd, *vrijmarkt voor jong en oud (€ 20,– per kraam), optredens door **FATE, Bandera Latina en het Arnhems Binnenstadskoor, Rad van Avontuur en een loempiakraam/visboer.

Polsbandjes voor de jeugd voor deelname aan de activiteiten. Kosten: € 3,–. Dit evenement wordt georganiseerd door de Wijkvereniging Elderveld, *aanmelden via: wijkver.elderveld@hetnet.nl.

 **FATE – Even terug naar de jaren 60

Op Koningsdag 27 april 2019 zal de Band FATE, uit Arnhem, in Elderveld optreden. FATE brengt instrumentale muziek van o.a. The Shadows en daarnaast ook Rock&Roll nummers uit de jaren 60 en 70. Niet alleen ”oudere jongeren” beleven hier veel plezier aan, maar ook jongeren weten dit te waarderen. FATE is ontstaan uit pure nostalgische gevoelens. Fred ter Hennepe, Alfons Haket, Theo Gamelkoorn en Eef Foppen hebben allen in respectabele groepen gespeeld. Wat altijd is gebleven is de muziek die hun jeugd heeft gekleurd. De liefde voor deze muziek, uit hun jeugd, heeft hen op enig moment samen gebracht. FATE neemt u mee met herkenbare muziek voor jong en oud.

Gerelateerde berichten