Wijkfeest Elderveld Open 2021

door admin

Vorig jaar hebben we helaas door het corona-virus en de maatregelen alle activiteiten moeten annuleren. Ondanks dat er nog geen zekerheid is, willen we toch gaan starten met de voorbereidingen voor het Wijkfeest 2021. We zijn daarom dan ook gestart met de aanmelding voor kramen voor de braderie.

Er zullen – wanneer het door mag gaan – wel een aantal dingen anders zijn dan vorige edities. Zo moet er voldoende ruimte zijn rondom de kraam om minimaal 1,5 meter afstand te kunnen houden. Een ander punt is dat we voor alsnog geen 2 meter kramen beschikbaar stellen voor de braderie. Voor nu uitsluitend 4 meter kramen. Mogelijk dat dit op een later moment wel kan, maar dit kunnen we niet garanderen.

Dit betekent m.b.t. de kosten:
1. Commercieel / Tweedehands spullen – 4 meter: € 20,-
2. Hobbyist / (Wijk)vereniging – 4 meter: € 5,-
3. Combi kraam (helft commercieel / tweedehands en helft hobbyist)- 4 meter: € 15,-

Wilt u een kraam reserveren / huren voor zondag 5 september 2021? Ga dan naar https://www.elderveldopen.nl/product/kraam-huren-wijkfeest-2021/

Ps. In het geval dat het niet door zou mogen gaan door omstandigheden, worden alle aangemelde kraamhouders door ons bericht. Maar laten we hier niet vanuit gaan. We hebben als werkgroep Elderveld Open erg zin om weer iets voor de wijk te organiseren.

Gerelateerde berichten