Wijkactieplan 2023-2024

Wijkplatform Elderveld

door admin

Het wordt weer eens tijd voor een nieuwe inventarisatie van aandachtspunten voor de wijk. Iedere 2 à 3 jaar wordt er een nieuwe inventarisatie uitgevoerd voor de aandachtspunten in de wijk. En nu in 2023 is het weer zover!  Vanuit het Wijkplatform Elderveld willen wij namelijk een breed gedragen wijkactieplan voor 2023-2024 aanbieden bij de Gemeente Arnhem. Wij vragen je daarom om uw ideeën en aandachtspunten aan ons kenbaar te maken voor 9 mei 2023.

Heb je ideeën en/of aandachtspunten voor het verbeteren van de leefbaarheid in onze wijk Elderveld? Stuur deze dan in via onze site: https://www.elderveldnieuws.nl/wijkactieplan-2023-2024/. Je kunt ook een whatsapp bericht sturen naar 06-36058389 of een briefje afgeven op de woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:30 uur in het Wijkcentrum Elderveld (Breezandpad 15).

De ingeleverde punten worden samengevoegd door het Dagelijks bestuur tot een lijst van een 5 tot 10 wijkactieplan punten. De bedoeling is dat deze volgens besproken wordt tijdens een eerstvolgende vergadering van het Wijkplatform Elderveld. Je kunt daar als wijkbewoner bij aanwezig zijn.

Na de vergadering wordt er gekeken welke (nieuwe) werkgroepen welke punten zullen gaan oppakken. Wil je daarbij helpen? Graag. Geef dit dan ook aan bij het formulier of bij de andere vorm van communicatie. Deelname van wijkbewoners voor de ingestuurde punten is noodzakelijk. Als er geen wijkbewoners zich willen inzetten voor een ingestuurde punt, kan het zijn dat deze dan niet verder opgepakt wordt.  Zonder je en alle andere wijkbewoners geen samenleving!

Gerelateerde berichten