Terugblik Wijkfeest Elderveld Open

door admin

Op zondag 2 september hebben we vanuit werkgroep Elderveld Open ons tweede wijkfeest georganiseerd. De organisatie (Linda Klop, Brenda Larbui en Danielle Onck) hebben maanden naar deze dag toegewerkt. Met heel veel bandjes, solo-artiesten, muzikanten en koren afgestemd om het podium van 11:00 tot 19:30 te vullen met een gevarieerd programma. Veel gemaild en gebeld met mensen die op de braderie wilden staan, sponsoren geregeld en van alles aangevraagd.

Helaas begon de dag voor de organisatie en met name voor Linda met een heel slecht bericht, waardoor Linda deze dag ook niet aanwezig kon zijn. Uiteraard hebben wij Linda ontzettend gemist op deze dag. We hebben ons best gedaan alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en na wat opstartproblemen waren we 10 minuutjes later dan gepland toch echt klaar voor het  wijkfeest.

Iets na 11 uur  heeft de wethouder Hans de Vrome het feest geopend. Vervolgens zijn we getrakteerd op geweldige optredens: easy listening met Chiren, Lekker meedeinen bij het optreden van Dave Korteweg, Dansen en genieten van de Now-en Coverband, Stadscompagnie Arnhem die ons ook nog veraste met een Flashmob, een heerlijk swingend optreden van We-Cover, een 40 koppen tellend Harmonie-orkest van Crescendo, een loepzuiver optreden van Thijs Roseboom, lekker swingen met Bettie Bravo, het All friends koor  en knallend afgesloten met de Rewinders. Van New York Pizza kregen we voor alle artiesten pizza gesponsord, waarvoor nogmaals dank.

Daarnaast waren er 80 standhouders met allerlei moois, veel kramen met zelfgemaakte artikelen,  Commerciële kramen met nieuwe spullen, heel veel wijkgenoten met tweedehands spullen. Een springkussen voor de kleinste Eldeveldenaren. Diverse verenigingen die zich lieten zien. HIT Personal Training die op het veld bij de boodschappentas de jeugd aan het sportte zetten. Sunflower Range met een knuffeltuin. En diverse eettentjes en natuurlijk een bar en een terras. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke dag. Op onze webpagina www.elderveldopen.nl en onze Facebook pagina  hebben we nog veel leuke foto’s staan. We kijken terug op een geslaagde dag, met prachtig weer, en gaan ons best doen dit volgend jaar te evenaren.

Gerelateerde berichten