Overlast Jongeren c.q. Hangjongeren in onze wijk

door admin

Vanaf ongeveer begin november afgelopen jaar worden de buurten Gaanderij, Winkelcentrum Elderhof en de Heemtuin geteisterd door rondhangende jeugd die gezellig samen in groepjes komen, jointje roken en ook het e.e.a. vernielen.

Een korte opsomming: Bij het winkelcentrum zijn diverse planten uit de bloembakken gehaald en in het winkelcentrum gegooid. Ook is weer de (nieuwe) kerstverlichting bij de grote kerstbomen vernield. Bij de Heemtuin is de bijenkorf vernield en in het water gegooid. Bij de Gaanderij zijn er diverse spullen, waaronder tuinstoelen, -tafels en prullenbakken, compleet kapot gemaakt.

Als wijkplatform willen wij met de Gemeente en Politie in gesprek om hier wat aan te kunnen doen, door bijvoorbeeld meer handhaving in de wijk. Daarvoor hebben wij jouw input nodig. Zijn er meer straten en/of buurten waar veel last is van (hang)jongeren? Stuur dan even een e-mail naar wijkplatform.elderveld@gmail.com of kom langs tijdens ons spreekuur met jouw verhaal. De ontvangen berichten worden anoniem gedeeld met de betrokken partijen tijdens de eerst volgende vergadering van het Wijkplatform.

Laten we gezamenlijk ons inzetten voor een mooi en veilig Elderveld!

Gerelateerde berichten