Nieuwe voorzitter WPF – Voorstellen Dirk Bruinsma

door admin

Mijn naam is Dirk Bruinsma en ik ben voorzitter geworden van het wijkplatform Elderveld.

Ik ben (nu) 60 jaar en woon samen met mijn vrouw sinds 2007 in Elderveld. Mijn twee kinderen zijn het huis al uit maar hebben met plezier hier gewoond. Mijn wieg stond ooit in Enschede. Na 20 jaar ben ik in Nijmegen gaan studeren en 10 jaar later vestigde ik mij in Arnhem. Als wiskundedocent heb ik 34 jaar voor de klas gestaan maar ben nu met prepensioen. Aangezien ik niet stil wil zitten, is het de bedoeling dat ik het komende schooljaar chauffeur wordt bij het leerlingenvervoer. Een nieuwe uitdaging, zoals dat heet.

En andere nieuwe uitdaging is onze wijk. Ik vind dat ik in een prachtig wijk woon en wil mij er voor inzetten dat onze wijk ook zo blijft. En dan komt voor mij het wijkplatform in beeld. In het Wijkplatform Elderveld zitten vele werkgroepen die het wel en wee van Elderveld goed in de gaten houden. En er is veel te doen in onze wijk, meer dan je op het eerste gezicht zou zien.

In deze werkgroepen zitten bevlogen Eldervelders waar we niet alleen blij mee zijn maar hen ook zeer waarderen voor hun inzet voor onze wijk. Samen met hen en de medebestuursleden wil ik onze wijk prachtig houden.

Gerelateerde berichten