Leden Wijkplatform stellen zich voor: Tonny Kasteel

door admin

Op 10 mei 2023 is tijdens de vergadering van het Wijkplatform Tonny benoemd tot lid van het Wijkplatform. Tonny woont vanaf 1990 in onze wijk, in Elderveld Noord.

Waarom ben je lid geworden?  
Tonny is begin 2023 gestart bij de werkgroep Straat in Actie van het Wijkplatform. “Hier help ik bij de uitleen van het materiaal voor straatactiviteiten. Ik wil zo een steentje bij te dragen aan de wijk. Daarom heb ik me ook aangemeld om lid te worden van het Wijkplatform.” Tonny wil graag hulp aan de wijk bieden via de diverse werkgroepen.

Wat is je motivatie? 
Het motiveert Tonny om met een groep enthousiaste en leuke mensen bezig te zijn voor de wijk: “De gezellige sfeer maakt het zeker leuker om wat te betekenen voor de wijk.”

Wat is jouw rol binnen het Wijkplatform?
Naast Straat in Actie is Tonny ook actief in de werkgroepen Elderveld Actief (klussendienst) en Winkelcentrum. “Verder help ik ook hier en daar bij activiteiten van onze werkgroep Elderveld Open, zoals vorig jaar met het Wijkfeest en Halloween.”.

Wat heb je bereikt?
Tonny is dan nog wel niet zo heel lang lid van het Wijkplatform, maar: “Iedere 2e zaterdag van de maand organiseer ik met anderen de koffieochtend op het winkelcentrum.” Tijdens deze koffieochtenden gaat Tonny samen met andere leden in gesprek met wijkbewoners over hun ideeën voor de wijk.

Wat is je wens voor de toekomst?  
“Mijn wens is dat meer mensen de weg weten te vinden naar het Wijkplatform,” geeft Tonny aan. Hij hoopt dat steeds meer mensen wat willen betekenen voor de wijk.

Gerelateerde berichten