Leden Wijkplatform stellen zich voor: Salomon Charlouis

door admin

Salomon is tijdens de vergadering van 13 september dit jaar benoemd tot lid van het Wijkplatform. Sinds 2003 woont Salomon in onze wijk, in de omgeving van het park langs de Drielsedijk.

Waarom ben je lid van het Wijkplatform?

“Via andere bewoners ben ik in contact gekomen met het Wijkplatform,” vertelt Salomon. Hij begon eerst met zijn deelname aan de werkgroep Verkeer & Veiligheid. Daaruit kwam Salomon ook bij de vergaderingen van het Wijkplatform. Hij vond de vergaderingen zeer interessant. Zo is zijn interesse in de wijk en het Wijkplatform gegroeid. Een vervolgstap was dan ook om officieel lid te worden.

Wat motiveert je om voor de wijk bezig te zijn als lid van het Wijkplatform?

Salomon woont al 20 jaar in de wijk. “Ik vond dat het wel tijd werd om aan de slag te gaan voor de wijk”. Het motiveert Salomon om eraan bij te dragen als mensen prettiger en socialer met elkaar om te laten gaan in de wijk.

Wat heb je bereikt met of voor de wijk? Waar heb jij een rol in gespeeld als Wijkplatform-lid?

Salomon probeert via social media foto’s te delen om de mooie plekken in de wijk te laten zien, waaronder foto’s van de bevers. Op deze manier deelt hij positieve punten met andere wijkbewoners.

Wat is je wens voor de toekomst?

Salomon wil heel graag dat er meer positief nieuws is over onze wijk. “En ik zou het fijn vinden als de wijkbewoners meer voor elkaar klaar zouden staan en ook aardiger tegen elkaar zijn,” vertelt Salomon.

Gerelateerde berichten