Leden Wijkplatform stellen zich voor: Linda Klop

door admin

Linda weet het nog precies, op 9 februari 2009 werd zij lid van het Wijkplatform Elderveld. Dat was nodig om haar stage te kunnen lopen bij Gemeente Arnhem. Voor haar opleiding Digitale Communicatie bij de HAN had zij als stageopdracht het ontwikkelen van een wijkwebsite en WijkTV voor Elderveld. Dit samen met de wijkbewoners van de wijk.

Waarom ben je gebleven na je stage?  

“Eigenlijk ben ik er op deze manier vanzelf ingerold. Ik woonde bovendien in de wijk en ben het altijd leuk en uitdagend blijven vinden,” zo vertelt Linda.

Wat is je motivatie? 

“Ik vind het erg leuk en motiverend om met een enthousiaste club mensen te werken aan prettige wijk”.

Wat is jouw rol?

Doordat Linda al een langere tijd lid is van het Wijkplatform, zijn er allerlei taken op haar pad gekomen. “Zo zit ik als secretaris en penningmeester in het Dagelijks bestuur. Dit laatste doe ik samen met Theo Kasteel. En ik doe mee aan de werkgroepen Communicatie, Elderveld Actief, Straat in Actie en Elderveld Open.”. Zo is Linda ook onderdeel van de club vrijwilligers voor spreekuur op de woensdagmiddag en de koffieochtend iedere 2e zaterdag van de maand.

Wat heb je bereikt?

“Samen met de redactie (werkgroep Communicatie) onderhoud ik een goed functionerende wijkwebsite. En sinds kort is de financiële administratie helder en overzichtelijker ingericht.”. Verder organiseert Linda ook het jaarlijks goed bezochte Wijkfeest, dit jaar op 1 september 2024.

Wat is je wens voor de toekomst?  

“Voor de toekomst zou ik graag zien dat iedereen in onze wijk goed geïnformeerd wordt over wat er zoal te doen is. En dat nog meer mensen gaan meedoen met goede ideeën voor een nog prettiger wijk”.

Gerelateerde berichten