Jaarverslag Wijkplatform Elderveld 2023

door admin

Afgelopen jaar heeft het Wijkplatform Elderveld betrokken mogen zijn bij diverse ontwikkelingen in onze wijk, betreffende zoveel nieuwe initiatieven als bestaande aandachtspunten. Zo hebben er ook binnen het bestuur en stemgerechtigde leden van het Wijkplatform enkele veranderingen plaatsgevonden. Een andere ontwikkeling van het Wijkplatform was de verhuizing naar Sportcentrum (Wijkcentrum) Elderveld. Per 1 januari 2023 vinden hier de spreekuren (iedere woensdagmiddag) en vergaderingen plaats van het Wijkplatform.

Tijdens de vergaderingen van het afgelopen jaar is er steeds tijd beschikbaar gebleven voor de diverse werkgroepen van het Wijkplatform, maar ook voor nieuwe of bestaande initiatieven vanuit de wijk en/of wijkpartners. We hebben zelfs mee moeten maken dat de ruimte te klein was doordat er te veel mensen aanwezig wilden zijn bij onze vergaderingen.

De werkgroep Redactie Wijkwebsite is hernoemd naar Communicatie-werkgroep. Deze “nieuwe” werkgroep wilt zich bijvoorbeeld meer bezighouden met de totale communicatie vanuit het Wijkplatform richting de wijkbewoner, door bijvoorbeeld één huisstijl aan te houden voor alle communicatiemiddelen. Alle andere werkgroepen zijn afgelopen jaar ook druk bezig geweest met hun aspect, hierover is meer te lezen per werkgroep verderop in het jaarverslag.

Benieuwd naar het gehele jaarverslag? Bekijk deze hier.

Gerelateerde berichten