Helpt u mee met het verbeteren van de wijk?

door admin

Het Wijkplatform Elderveld gaat graag met u in gesprek over de actiepunten van het Wijkactieplan 2019-2020. Eind 2018 is er een online wijkenquête geweest waar men kon reageren met aandachtspunten voor de wijk. Deze Wijkactieplan (WAP)-punten zijn samengevoegd tot 6 punten:

  1. Zwerfvuil & ander vuil in de wijk
  2. Onderhoudsbeleid Gemeente / Groen in de wijk
  3. Verkeer (Algemeen) & Veiligheid
  4. Winkelcentrum
  5. Speelvoorzieningen (Spelen)
  6. Activiteiten voor jong en oud

Om deze punten met u als wijkbewoner te bespreken, organiseert het Wijkplatform Elderveld een bijeenkomst op donderdag 7 februari 2019 om 20:00 uur in de Gaanderij.

Tijdens deze avond kunt u bij 6 verschillende tafels uw ideeën bespreken met de aanwezige Werkgroep leden.  Ook kunt u zich daarbij aanmelden om in een werkgroep actief deel te nemen om zo samen het punt op te pakken. Doelstelling van een werkgroep is om de aandachtspunten betreffende WAP-punt op te pakken en in overleg met gemeente en andere instanties oplossingen te realiseren.

Wilt u dat deze 6 punten opgepakt gaan worden? En dat er een realistische oplossing komt voor dit punt? Neem dan deel van desbetreffende (tijdelijke) werkgroep. Bij onvoldoende deelname vanuit de wijk voor een werkgroep zal het punt niet verder opgepakt worden en vervalt deze actiepunt.

Evt. punten gerelateerd aan de Hollandweg kunnen niet opgepakt worden in dit wijkactieplan. Dit i.v.m. de planning van onderhoud vanuit de Gemeente Arnhem

Gerelateerde berichten