Halloween Griezeltocht – informatie voor omwonenden

door admin

Zoals we reeds eerder hebben aangegeven, is a.s. donderdag dan eindelijk zover: Halloween Griezeltocht in Elderveld en Schuytgraaf. Op 28 oktober zullen er vrijwilligers van Elderveld Open een brief bij de direct omwonenden in de bus gooien met informatie. De inhoud van deze brief vindt u hier ook:

Beste bewoner van dit pand,

Aanstaande donderdag is het Halloween. Vanuit Elderveld Open en De La Croes organiseren we voor Halloween een spannende griezeltocht door Elderveld en Schuytgraaf.  De griezeltocht komt mogelijk dicht langs uw woning heen. Vandaar dat wij u even willen informeren, zodat u niet schrikt van alle enge gebeurtenissen tijdens deze avond. Hoort u iemand gillen? Mogelijk dat een deelnemer schrikt…

Vanaf circa 16:30 uur kunt u al onze vrijwilligers langs de route vinden. Hoe verder in de route hoe later de vrijwilligers er staan. Dus ziet u een vreemd persoon rond lopen? Onze vrijwilligers zijn allemaal verkleed.

Vanaf 17;30 zullen de eerste groepen vertrekken vanaf MFC Omnibus in Schuytgraaf. Naar verwachting zullen deze rond 18:00 uur ter hoogte van de Fietstunnel Elderveld Schuytgraaf zijn. De laatste groepen zullen uiterlijk 21:30 uur mogen vertrekken.

Vindt u het leuk als de deelnemende kinderen bij uw woning aanbellen voor Trick or Treat? Brandt dan een lampje / kaarsje bij het raam in de buurt van uw voordeur. Wij geven aan bij de deelnemende kinderen dat ze alleen mogen aanbellen – waar ze langs lopen – waar een lampje / kaarsje brandt.

Heeft u verder nog vragen over de Halloween Griezeltocht? Stuur dan even een e-mail naar elderveldopen@gmail.com of delacroes@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,

Elderveld Open
Werkgroep van Wijkplatform Elderveld

De La Croes

Let op: Er is een kleine wijziging in de route. Bij de Alkemadeplantsoen gaan de deelnemers even richting de Leerdamstraat ter hoogte van Leerdamstraat 13, waar ze daarna weer terug gaan naar de hieronder weergegeven route. Dit wordt ook a.s. donderdag aangegeven door middel van bordjes.

Gerelateerde berichten