Bezoek burgermeester aan Elderveld

door admin

Op donderdag 5 juli bracht Burgemeester Ahmed Marcouch een bezoek aan de wijk Elderveld. Rond 13 uur werd hij verwacht bij de SWOA Gaanderij voor een kennismaking en korte bespreking over jongeren en ouderen in onze wijk. Veiligheid, Sociale Wijkteam werkwijze en samenwerking met partners waren ook onderwerp van gesprek. Waarnemend voorzitter Ruud Miechels en secretaris Linda Klop waren hierbij aanwezig. Tevens was Team Leefomgeving, Sociale Wijkteam, Wijkagenten, Ambulant Jongerenwerk Rijnstad en SWOA  vertegenwoordigd

Na de bespreking kreeg de burgemeester een rondleiding door medewerkers van de SWOA, Tamara Toonen en Josine Teuwsen door het gebouw, waarna er ook een korte wandeling door de Heemtuin volgde.

Vrijwilligers van Heemtuin, werkgroep van het Wijkplatform kregen kort de gelegenheid wat te vertellen over wat zij doen voor de Heemtuin en de imker gaf uitleg over het bijenhotel.

Het programma werd na het bezoek aan de Gaanderij vervolgt met een bezoek aan de Waterspeeltuin, waarop ontwikkelingen gaande zijn.

Gerelateerde berichten