Besluiten Wijkplatform 2019-03

door admin

Het Wijkplatform Elderveld heeft tijdens de eerste vergadering van het jaar drie nieuwe leden toegevoegd aan haar ledenbestand. Hierover hebben wij reeds eerder een bericht geplaatst op deze website. Ook zijn tijdens deze vergadering een aantal aanvragen voor (financiële) ondersteuning besproken.

Het Wijkplatform Elderveld heeft besloten om een financiële bijdrage te leveren voor de activiteiten van activiteiten van de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld.

Het Wijkplatform Elderveld heeft besloten om ook dit jaar weer 2 pagina’s in de wijkkrant – van Wijkvereniging Elderveld – aan te houden en op de achterkant een advertentieruimte. Hiervoor krijgt de Wijkvereniging Elderveld een financiële bijdrage.

Stichting Jeugdland heeft een aanvraag gedaan bij het Wijkplatform voor de Vakantiepaspoort 2019, Holiday Kick off en voor de Voetbalmasters. Het Dagelijks bestuur van het Wijkplatform heeft deze aanvraag in behandeling genomen en namens het Wijkplatform besloten om ook hiervoor een financiële bijdrage te leveren.

De eerst volgende Wijkplatform vergadering is op 4 april 2019 om 19:30 uur in Gaanderij, Driemondplein 1.

Gerelateerde berichten