Bericht van ’t Wijkplatform – oktober 2018

door admin

Op donderdag 4 oktober was de laatste vergadering van het Wijkplatform Elderveld. Tijdens deze vergadering hebben de leden een 2e secretariaat gekozen: Marloes Bangour.

De Redactie Website & WijkTV heeft bij het Wijkplatform Elderveld een verzoek ingediend om de wijkwebsite te gaan vernieuwen. De leden van het Wijkplatform zijn hiermee akkoord gegaan. De redactie zal nu samen met de Wijkvereniging Elderveld verder bespreken hoe nu verder hiermee.

Tijdens de vergadering is er ook gesproken over het verzoek vanuit voormalig werkgroep Hollandweg om een verwijsbord naar Schuytgraaf te plaatsen bij de Batavierenweg/Hollandweg. De stemgerechtigden  hebben – gebaseerd op de stemming – het besluit genomen om hiermee niet verder te gaan. Het draagvlak vanuit de wijk was hiervoor te gering.

De volgende vergadering van het Wijkplatform – tevens de laatste van dit jaar – is gepland op 22 november 2018. Houd even de wijkwebsite Elderveld.nl in de gaten voor de definitieve datum (i.v.m. verbouwing Gaanderij).

Gerelateerde berichten