Bericht van het Wijkplatform Elderveld bestuur (juni 2024)

door admin

Op woensdag 15 mei is er weer een vergadering geweest van het Wijkplatform. Diverse ontwikkelingen vanuit onze wijkpartners zijn hier weer besproken. De werkgroepen hebben hun plannen verteld voor dit jaar. Zo is bijvoorbeeld de Groen Divisie weer bezig met het organiseren van een wijkschouw. De werkgroep Winkelcentrum heeft een Oranje voetbal actie. Elderveld Open is druk met de organisatie van het Wijkfeest, deze keer bij de Breezandpad. De werkgroep Verkeer & Veiligheid blijft de verkeersveiligheid in de gaten houden en heeft hier regelmatig overleg over met de Gemeente.

De vergaderingen zijn niet de enige momenten dat je met het Wijkplatform in contact kan komen. Je kunt ook langskomen tijdens ons wekelijkse spreekuur op de woensdagmiddag of tijdens een van onze koffieochtenden op de 2e zaterdag van de maand op het Winkelcentrum Elderhof. Kom dus snel een keer langs!

Tot slot heeft Dirk Bruinsma besloten om tijdelijk zijn functie als voorzitter neer te leggen. Dit doet hij in ieder geval tot 1 januari 2025. In de tussentijd zal bestuurslid Theo Kasteel de functie als waarnemend voorzitter op zich nemen.  Dit is niet de enige wijziging in het bestuur. Wijkplatform-lid Cor de Vrieze is voor de duur van 6 maanden benoemd tot DB-lid van het Wijkplatform.

Gerelateerde berichten