Bericht van de voorzitter – december 2022

door admin

Beste Eldervelders,

De winter heeft ook Elderveld aangedaan. Bladeren kleurden herfstig en vallen nu van de bomen. Ook in Elderveld. Dat betekent ook dat we ons in het voorjaar weer kunnen verheugen op een frisse en groene wijk. U weet dat het groen in onze wijk onze volle aandacht heeft. De groendivisie van Uw wijkplatform heeft voor de zomer een prachtige groenvisie voor onze wijk het licht laten zien. Deze is ook te vinden op onze site www.elderveldnieuws.nl. Deze werkgroep houdt, samen met U, het groen in de gaten. Maar ook andere werkgroepen hebben weer mooi werk verricht. Denk bijvoorbeeld eens aan het Halloween-feest. Het was een groot succes! Maar ook de werkgroep Elderveld Schoon bij zeer actief. Houd het spandoek bij het winkelcentrum maar in de gaten. Daar is op te lezen wat er binnenkort te beleven valt aan activiteiten.

Vrijdag 18 november heeft het WPF weer een vrijwilligersavond kunnen organiseren. Het was een gezellig samenzijn met een hapje, een drankje en een babbeltje. Mooi was het dat Ruud (oud-voorzitter WPF) en Anniek Miechels er ook bij waren.

Er heeft ook weer een WPF-vergadering plaatsgevonden. Het was weer een zinvolle bijeenkomst. Maar we hebben ook afscheid moeten nemen van onze contactpersoon bij de gemeente. Nu heeft de gemeente ook (weer?) een reorganisatie uitgevoerd en dat betekent dat genoemd contactpersoon wordt ‘opgevolgd’ door in ieder geval twee personen en waarschijnlijk drie personen. Maar ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, ook ten aanzien van hun functioneren bij en in onze wijk. Mooi was wel dat ook deze twee opvolgers bij de vrijwilligersavond aanwezig waren. Dat heet betrokkenheid, mooi!

Kerstmis komt weer eraan. Straten worden ‘verlicht/versierd’ om de donkere dagen verlichting te geven. Ook het winkelcentrum laat zich hier niet onbetuigd. Ik hoop echt dat iedereen deze prachtige acties zal waarderen. En wat het vuurwerk betreft….. iedereen weet waar die zich aan te houden heeft.

Ik wens U een goede, fijne en gezonde toekomst.

Dirk Bruinsma

Gerelateerde berichten