25 jaar WPF: Werkgroep Winkelcentrum Elderhof in 2020

door admin

Reeds zijn er twee artikelen verschenen op de wijkwebsite over hetgeen het Wijkplatform Elderveld bereikt heeft of gedaan heeft voor het Winkelcentrum Elderhof. Dit zal het laatste artikel, over de werkgroep Winkelcentrum Elderhof in 2020. Theo Kasteel, lid van het Wijkplatform Elderveld en voorzitter van de werkgroep Winkelcentrum Elderhof, vertelt graag over de werkgroep.

“De werkgroep is al een tijdje actief,  in december 2019 heeft Danielle  Onck  mij gevraagd om haar rol van de werkgroep over te nemen, i.v.m. de zeer drukke werkzaamheden van haar nieuwe baan.

Deze uitdaging heb ik aangenomen.  Bij deze wil ik Danielle Onck namens de rest van de werkgroep heel hartelijk danken voor haar inzet voor het winkelcentrum. De eerste actie die ik samen met onze werkgroep, wijkvereniging Elderveld en uiteraard de diverse winkeliers hebben  georganiseerd, was een kerstmarkt met kraampjes glühwein, warme chocolademelk , gezellige kerstmuziek.  En door de winkeliers verzorgde live kerstmarkt  met diverse levende dieren een kerststal en er was ook een Kerstman aanwezig. Ook was er door het winkelcentrum dit jaar voor het eerst een nieuwe kerstverlichting opgehangen.  Wat door diverse bezoekers heel positief ontvangen is.

Voor 2020 had ik samen met de werkgroep die bestaat uit inmiddels 7 personen een aantal acties opgezet te beginnen met een Paas-actie.  Helaas heeft de Corona virus ook hier op het winkelcentrum ervoor gezorgd  dat alle activiteiten tot nader order opgeschort moeten worden.

De werkgroep spreekt hun dank uit voor de inzet van de winkels en vooral winkelmedewerkers  die wel open mochten blijven in deze zware tijd.

Wij hopen als werkgroep na de vakantie samen met de winkeliers weer te beginnen met leuke acties vanaf september binnen de gestelde richtlijnen van de overheid.

Namens de werkgroep Winkelcentrum Elderhof,

Theo Kasteel”

 

Gerelateerde berichten