Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

Youth for Christ Arnhem

  1. Home
  2. »
  3. Youth for Christ Arnhem
Adres:
Leidenweg 11, 6843 LA Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

Wij bieden jongerenwerk aan in Schuytgraaf en Elderveld met als doel jongeren opzoeken, hen te helpen groeien en hoop te bieden. Dit doen we door een plek te creëren waar jongeren naartoe kunnen als ze veiligheid zoeken, een luisterend oor nodig hebben of op zoek zijn naar echte liefde en hoop. Het is de plek waar jongeren naartoe komen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door het aanbieden van diverse activiteiten willen we jongeren ontmoeten en relaties met ze opbouwen. Alle jongeren die wij ontmoeten, geven wij oprechte aandacht.

Activiteiten

Elke week op dinsdag en donderdagavond tussen 19.00 – 21.00 uur zijn jongeren vanaf een jaar of 13 welkom in the Mall; onze jongerenhuiskamer in Elderveld. Hier kan je komen voor de inloop: poolen, darten, een spelletje, gamen of gewoon kletsen. Je kunt ook wat te drinken en eten krijgen.

Op dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur is er de meidenclub voor meiden vanaf groep zeven. We zijn bezig met bakken, knutselen, iets doen en ondertussen kletsen en praten we heel veel.
Op woensdagmiddag staat onze Mobiele Ontmoetings Plek (grote bus) op het schoolplein van de Salamander (Schuytgraaf). Jongens en meiden vanaf een jaar of tien zijn welkom voor chillen, spelletjes binnen of buiten, gamen en gezelligheid.
Op donderdagmiddag zijn wij ambulant aanwezig in de wijk, hier spreken we met jongeren die we op straat ontmoeten en blijven we op de hoogte wat er in de wijk gebeurd.

Voor wie is het?

De activiteiten zijn voor jongens en meiden vanaf 10 jaar tot 20 jaar. Voor alle jongeren die graag anderen ontmoeten of juist behoefte hebben aan een rustige plek waar naar ze geluisterd wordt.

 

Contact Infomatie
Telefoon nr: 06 28 27 79 64