Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

Team Leefomgeving

  1. Home
  2. »
  3. Team Leefomgeving
Adres:
Eusebiusbuitensingel 53, 6828 KZ Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

INWONERS MEER INVLOED GEVEN
Team Leefomgeving werkt in elke wijk van Arnhem, ook in Elderveld. Daardoor weten we beter waar bewoners en organisaties in de wijk mee bezig zijn en wat hen bezig houdt.

DOEN WAT NODIG IS IN DE WIJK
Samen met inwoners en organisaties zoeken we naar kansen om dingen in de wijk slimmer te organiseren. Bijvoorbeeld door activiteiten in de wijk te combineren, keuzes te maken of nieuwe oplossingen te bedenken. Zo zorgen we er samen voor dat het geld wordt besteed aan wat het meest nodig is.

RUIMTE BIEDEN AAN INWONERS
Het team leefomgeving verbindt initiatieven, mensen en organisaties in de wijk en stuurt op gemeentelijke taken. Eigen ideeën en initiatieven vanuit de wijk willen we waarderen en stimuleren. Daarbij staan niet de regels voorop, maar doen wat goed is voor de wijk.

GELD PER WIJK VERDELEN
Team Leefomgeving beslist over het geld dat beschikbaar is voor de wijk, waarin geschoven kan worden. Zo kan Team Leefomgeving per wijk bekijken waar meer geld naar toe moet, en waar het juist minder kan. Dit kan per wijk verschillen, omdat iedere wijk anders is.

Hoe kunt u ons bereiken?

Op dit moment zit onze kantoorruimte in De Buitenplaats in Schuytgraaf. Ook kunt u ons per e-mail bereiken. Onze algemene mailbox wordt dagelijks gelezen: Schuytgraaf-elderveld@leefomgevingarnhem.nl.

Rechtstreeks zijn we ook bereikbaar:
* ernie.hoffmeister@arnhem.nl
* carla.butzelaar@arnhem.nl
* silvia.groosman@arnhem.nl
* machiel.driessen@connectie.nl

Als we actie willen ondernemen, of iets anders willen in de wijk, moeten we keuzes maken. U heeft invloed, dus vertel het ons!