Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

Marchingband Arnhem

  1. Home
  2. »
  3. Marchingband Arnhem
Adres:
Drielsedijk 17, 6841 HJ Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

Marchingband Arnhem is een van de weinige muziekverenigingen in Arnhem die herkenbare muziek en entertainment op straat wil brengen en geeft daarmee een extra dimensie aan haar optredens Het publiek kan genieten van muziek die zij herkennen. De vereniging is een mix van zowel jongere en oudere leden. De optredens worden zowel in Nederland als in het buitenland verzorgd.

De stageband bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten die de voorkeur geven aan zittende (concerterende) optredens. Het repertoire varieert van pop tot swingende entertainment muziek.
Onder leiding van de dirigent wordt tweewekelijks op de zondag gerepeteerd en gestudeerd aan het veelzijdig en gevarieerd repertoire.

Tijdens de kerstperiode ondergaan de muzikanten een metamorfose. Het orkest verzorgt dan geheel in Dickensstijl optredens op Dickensfestivals, Kerstmarkten en andere gelegenheden.

Binnen de vereniging kennen we voor leerlingen een opleidingstraject. Zij krijgen zowel in groepsverband als individueel les van een ervaren docent en leren daarmee samenspelen.
In deze “Samenspeelgroep” musiceren zij samen op verschillende instrumenten.

Repetities
Woensdagavond 18.30 uur - 21.30 uur

Contact Infomatie
Telefoon nr: 06-22380879