Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

Jeu de Boulesclub Elderveld

  1. Home
  2. »
  3. Jeu de Boulesclub Elderveld
Adres:
Breezandpad 13, 6843 JM Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

Jeu de boules is de verzamelnaam voor alle sporten, waarbij gebruik wordt gemaakt van metalen ballen (boules). Jeu de boules is een officiële sport die door zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden wordt beoefend.

Ook in onze wijk kunt u deze gezellige sport beoefenen, en wel op het terrein aan de achterzijde van de sporthal naast het Richard Krajicekveld.

Hoewel jeu de boules ook in competitieverband gespeeld wordt, leggen wij het accent meer op het recreatief bezig zijn, waarbij het wedstrijdelement zeker niet uit het oog wordt verloren. Wij hebben goede contacten met jeu de boulesclubs in de omgeving waarmee we al meerdere toernooitjes hebben georganiseerd. En ook dan is de gezelligheid het belangrijkste. Het zomerseizoen sluiten wij af met een ludieke wedstrijd en een gezamenlijk etentje. Vorig jaar hebben wij dit op ons eigen veld kunnen doen en genoten van een heerlijke barbecue.

Je bent van harte welkom een partijtje mee te spelen (boules liggen voor je klaar).
Maandag van 13.30 – 15.00 uur
Woensdag van 13.30 – 15.00 uur
Zaterdag van 11.30 – 13.00 uur

Contact Infomatie
Telefoon nr: 06-4632 4232
E-mailadres: schmetz.hans@gmail.com