Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

Baptistengemeente Ontmoeting

  1. Home
  2. »
  3. Baptistengemeente Ontmoeting
Adres:
Wassenaarweg 5, 6843 NX Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

Wij willen een liefdevolle, open en gastvrije gemeenschap van gelovigen zijn, tot eer van God. Ons streven is dat mensen ervoor kiezen om Jezus Christus te volgen en zich door Hem te laten vormen. Dankzij Jezus kunnen mensen een echte, levende relatie krijgen met God. Dat vieren we in onze samenkomsten. In de kerk ontmoeten we niet alleen elkaar, maar bovenal onze levende Heer en Heiland.

Momenteel is er iedere zondag om 10.30 uur een kerkdienst waarin je welkom bent nadat je je opgegeven hebt. Dat kan via de website bgontmoeting.nl. Als er nog ruimte is, ben je ook welkom als je je niet hebt opgegeven.  De dienst duurt ongeveer een uur en is ook online te volgen. Tijdens de samenkomsten is er voor de kinderen in de basisschoolleeftijd een eigen ‘kinderkerk’.  Bij mooi weer is er na de dienst tijd om elkaar buiten te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

Verspreid over de regio Arnhem komen gemeenteleden en -vrienden bij elkaar in de zogenaamde wijkkringen om elkaar te ontmoeten, lief en leed te delen en elkaar te versterken. Bijbelstudie en gebed hebben tijdens deze bijeenkomsten een centrale plaats. De Bijbelstudies worden om de week gehouden (in de even weken).

Naast de Bijbelstudies in de wijkkringen is er ook een Bijbelstudie die voor iedereen, ongeacht de wijkkring, toegankelijk is.

Jonge jeugd: Deze groep jongeren (12 – 15 jaar) komt elke twee weken op vrijdagavond vanaf 19.30 uur bij elkaar in ons eigen jeugdhonk in ‘Ontmoeting’. Hier gaan we samen met de jeugdleiding op een creatieve manier aan de slag met geloof, kerk en met elkaar. Spel, sport, onderwijs en een goed gesprek – de avonden zijn altijd afwisselend en er komt van alles aan bod. En je mag gerust een vriend of vriendin meenemen naar de Jeugd!

Jongerengroep ‘Connect’ is een groep voor  jongeren vanaf 15-20 jaar en is aangesloten bij de Baptistengemeente Ontmoeting.

Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom! Wij zien elkaar tijdens en na de kerkdienst op zondag, en speciaal tijdens de jeugdnevendiensten op de tweede en vierde zondag van de maand.

Iedere twee weken komt de 20+ groep samen. We doen samen Bijbelstudie, denken na over belangrijke thema’s en willen betrokken zijn op elkaar.

Contact Infomatie
Telefoon nr: 026 389 0352
E-mailadres: info@bgontmoeting.nl