Wijkgids

door admin

Mist u nog uw vereniging of initiatief uit de wijk? Mail ons dan even. Het e-mailadres is wijkplatform.elderveld@gmail.com

AZ 2000 Elderveld

  1. Home
  2. »
  3. AZ 2000 Elderveld
Adres:
Drielsedijk 17, 6841 HJ Arnhem, Netherlands, Nederland
Omschrijving:

Wij zijn voetbal vereniging AZ 2000 Elderveld waarbij jeugd en senioren waaronder ook 35+ kunnen voetballen. Senioren zowel op het veld als in de zaal. We zien graag dat nieuwe leden zich bij ons  aanmelden zowel jeugd als senioren, individueel of als geheel team. Wekelijks zijn er trainingen en wedstrijden voor alle teams. Daarnaast organiseren we ook andere sociale activiteiten voor onze leden en niet leden. Gedurende het seizoen worden er activiteiten georganiseerd, bijv. het bezoeken van een wedstrijd van Oranje, toernooien, feestavonden, bingo en biljart avonden.

We vinden dat het plezier voorop moet staan. Bij de jeugd gaan we daarom uit van het volgende. Om te kunnen voetballen met plezier zal je als kind een aantal vaardigheden moeten leren. Bij AZ 2000 richten we ons op het aanleren of verbeteren van deze vaardigheden en het plezier wat je daarbij hoort te beleven. Het belangrijkste is het proces om met zoveel mogelijk plezier het spelletje voetbal te spelen samen met anderen, plezier is daarbij belangrijker dan winnen!

Hierdoor hopen we een goede sfeer binnen de vereniging te creëren waar binnen het kind de mogelijkheid krijgt zich verder persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast proberen we het kind een goed gevoel te geven waardoor hij/zij het plezier in voetballen blijft behouden en ook als senior graag bij AZ 2000 wil blijven voetballen of een andere rol binnen de vereniging wil vervullen.

Hoe vertalen we onze visie naar handelingen:

Voetballen met plezier door intrinsieke motivatie:

  1. zelfvertrouwen vergroten dmv positieve coaching en succes belevingen
  2. doorzettingsvermogen verbeteren door te motiveren op plezier, ontwikkeling en competitie en zo gestelde doelen te behalen
  3. stimuleren van teamplayer zijn met de nadruk op sportief gedrag
Contact Infomatie
Telefoon nr: 026-3814718
Website:
E-mailadres: secretaris@az2000.nl