Voor Elkaar in Arnhem

door SWOA

Kunt u tijdens corona praktische hulp of ondersteuning gebruiken? Of heeft u behoefte aan een luisterend oor? Hiervoor kunt u terecht bij Voor Elkaar In Arnhem.

Met een stedelijk telefoonnummer 026-3127702 en hulpwebsite voorelkaarinarnhem.nl staan onze sociaal werkers en vrijwilligers klaar voor inwoners die vragen hebben en praktische hulp kunnen gebruiken.

Vanwege het coronavirus kunnen we het beste uit elkaars buurt blijven. En kun je beter binnenblijven als je tot een kwetsbare risicogroep behoort. Zo gaan we verspreiding tegen. Maar hoe kom je dan aan je boodschappen? Is er nog wel iemand aan wie je je verhaal kwijt kan? Juist nu, in onzekere tijden, is voor de oudere en/of kwetsbare Arnhemmer en hun mantelzorger sociaal contact en praktische hulp belangrijk. Fijn om dan te weten dat je iemand kunt bellen om je boodschappen te doen of je hond uit te laten, of dat iemand je een luisterend oor biedt zodat je je minder alleen voelt.

Voor elkaar in Arnhem is bereikbaar voor alle Arnhemmers die (praktische) hulp nodig hebben of een praatje willen maken. We brengen buurtgenoten in contact met onze medewerkers en vrijwilligers. We zorgen ervoor dat je, als je belt, snel verbonden wordt met de organisatie en dienstverlening in de eigen buurt. Zo helpen we je verder!

Bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur via 026-3127702. Of kijk op www.voorelkaarinarnhem.nl.

Voor Elkaar In Arnhem is een samenwerking tussen Gemeente Arnhem, MVT, Rijnstad en SWOA.

Gerelateerde berichten