Voor Elkaar in Arnhem

door SWOA

De Arnhemse organisaties voor sociaal werk slaan samen met de gemeente de handen ineen en richten een stedelijk telefoonnummer 026-3127702 (ma t/m vrij van 10.00 – 16.00 uur) en hulpwebsite voorelkaarinarnhem.nl op. Sociaal werkers en vrijwilligers staan klaar voor inwoners die vragen hebben en praktische hulp kunnen gebruiken.

Vanwege het coronavirus kunnen we het beste uit elkaars buurt blijven. En kun je beter binnenblijven als je tot een kwetsbare risicogroep behoort. Zo gaan we verspreiding tegen. Maar hoe kom je dan aan je boodschappen? En hoe ga je naar een belangrijke afspraak? Is er nog wel iemand waar je je verhaal aan kwijt kan?

Juist nu, in onzekere tijden, is voor de oudere en/of kwetsbare Arnhemmer sociaal contact en praktische hulp belangrijk. Het idee dat de buitenwereld er nog voor je is en dat je kan bellen voor hulp of een luisterend oor zorgt dat je je minder alleen voelt.

Daarom slaan de Arnhemse organisaties voor sociaal werk de handen ineen. Er is een centraal Arnhems telefoonnummer voor praktische hulpvragen en contactverzoeken: 026-3127702.

Wij zorgen dat je vraag in jouw buurt terecht komt.
026-3127702, maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur, of mail ons via info@voorelkaarinarnhem.nl.

Voor Elkaar in Arnhem is een initiatief van MVT Arnhem, Rijnstad, SWOA en Gemeente Arnhem. Meer informatie? www.voorelkaarinarnhem.nl

Gerelateerde berichten