Tijdschriften gezocht voor in de ‘Thuis aan de slag’ pakketten

door SWOA

Sinds de dagbesteding op locatie bij SWOA is stil komen te liggen, zijn de collega’s druk aan de slag gegaan met ‘Thuis aan de slag’ pakketjes. Op deze manier komt de dagbesteding op een bepaalde manier toch bij mensen thuis!

Iedere week ontvangen alle deelnemers van de dagbesteding een dergelijk pakketje aangeleverd. Dit pakketje is gevuld met spullen en activiteiten waarmee mensen thuis aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan beweegoefeningen voor in de stoel, een tijdschrift, iets lekkers, een knutselwerkje of een kruiswoordpuzzel. De inhoud varieert wekelijks en wordt, naast de basisinhoud, op maat aangepast aan behoefte van de deelnemer.

Materialen 

Op het moment zijn onze collega’s dagbesteding dringend op zoek naar tijdschriften voor in de ‘Thuis aan de slag’ pakketjes! Dus heb jij nog tijdschriften liggen die weg kunnen? Ze zijn van harte welkom bij De Weldam: iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je de tijdschriften in een tas voor de deur zetten. Ben je niet in de mogelijkheid om de tijdschriften langs te brengen, neem ook dan gerust contact op via 026-327 2266 of info@swoa.nl, dan kijken we wat er mogelijk is!

Namens de deelnemers dagbesteding: Alvast bedankt!

Voor meer informatie over de ‘Thuis aan de slag’ pakketjes, kijk op www.swoa.nl/thuisaandeslag

Gerelateerde berichten