SWOA Fietsmaatjes Arnhem van start

door SWOA

Heb jij ze al zien rijden? Van die fietsen waar je naast elkaar kunt zitten en lekker kunt rondtoeren door de wijken van Arnhem? Super handig zo’n fiets! Vooral als je met iemand op pad wilt die eigenlijk zelf niet meer kan fietsen vanwege de leeftijd of een beperking. Wellicht wil jij een keer met je oma, vader, dochter, buurman of kennis op pad. Met een duofiets is dat mogelijk! Want bewegen dat blijft belangrijk, ongeacht de leeftijd.

Het project zal dit jaar van start gaan. Om dit in goede banen te leiden zijn wij op dit moment op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen in de wijken Elderveld, Vredenburg en Presikhaaf. Wij zijn in Arnhem volop bezig met het opzetten van een platform waar een duofiets gereserveerd kan worden. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers voor genoemde wijken die graag met iemand zouden willen fietsen, vrijwilligers die de fietsen in de wijken beheren, vrijwilligers die uitleg geven hoe een duofiets nou precies werkt én vrijwilligers die het leuk vinden om het geheel te coördineren. Uiteraard word je hiervoor ingewerkt!

Ken of ben jij iemand die ons hierbij wil helpen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@swoa.nl of bel naar 06-11781070, zodat we hier meer over kunnen vertellen.

Heb jij toevallig een duofiets in je bezit die je niet meer gebruikt of aan het project zou willen doneren? Neem dan ook contact met ons op!

Gerelateerde berichten