Nieuws van Elderrock

door admin

We zijn er nu al weer een stapje verder mee: er hebben zich 2 gitaristen aangemeld en ikzelf neem het toetsengedeelte voor mijn rekening. Voor het ritmisch deel heeft zich een liefhebber aangemeld die met bongo, djembe en trommel overweg kan, het liefst zouden wij dit deel aanvullen met een drummer.

De eerste meeting (in de Gaanderij) is reeds geweest en we hebben kennis met elkaar gemaakt, waarbij bleek dat wij allen liefhebbers van blues muziek zijn.

Omdat er uiteraard niets voorbereid was, maar wij allen wel onze instrumenten bij ons hadden zijn we gaan jammen. En, wauw, wat kwamen daar leuke dingen uit, er werd machtig mooi gitaar en piano gespeeld.

We zouden het echter heel erg fijn vinden als we ons muziekgroepje uit kunnen breiden met 1 of 2 zangers/zangeressen, een bassist en de eerder genoemde drummer.

Heb je dus een aardige stem en, bovenal, vind je zingen leuk, meld je dan aan. Speel je gitaar en denk je met een basgitaar overweg te kunnen, ook dan: meld je aan. En ben jij die drummer die we zoeken, wacht niet langer, maar neem contact met ons op.

Ook al voel je jezelf geen uitgesproken talent, of ben je nog niet zo lang muzikaal bezig, schroom niet, join the club, het plezier staat voorop.

Ton van den Bragt
Elderrock2022.com

Gerelateerde berichten