Laat je stem horen via het Digitaal Onderzoekspanel van SWOA!

Panel voor alle 55+ inwoners van Arnhem

door SWOA

Bij SWOA zijn we continu in ontwikkeling. We zoeken naar de beste manier om aan te sluiten bij de wensen van Arnhemse inwoners op het gebied van Welzijn. En wie kan daar beter iets van vinden dan de Arnhemse inwoner zelf? Daarom starten we met het Digitaal Onderzoekspanel. We nodigen alle inwoners van Arnhem boven de 55 jaar uit om deel te nemen aan dit platform waar jouw mening en ideeën centraal staan!

Wat houdt het SWOA Digitale Onderzoekspanel in?

Ons Digitaal Onderzoekspanel is een manier voor jou om mee te denken over de richting en ontwikkeling van onze organisatie. We willen graag jouw waardevolle inzichten verzamelen via polls en vragenlijsten, die gaan over verschillende onderdelen van SWOA’s dienstverlening en activiteiten. Iedereen van 55+ wonend in Arnhem kan meedoen aan deze vragenlijsten: ook als je niet of nauwelijks bekend bent met SWOA.

Hoe kan je meedoen?

Er zijn twee makkelijke manieren om deel te nemen aan het digitale Onderzoekspanel.

  1. Via de Facebookgroep: Meld je aan bij onze Facebookgroep ‘Onderzoekspanel SWOA’. Hier kan je deelnemen aan discussies, polls en vragenlijsten.
  2. Via E-mail: Stuur een mail naar info@swoa.nl om deel te nemen via mail. Je ontvangt vanaf nu regelmatig een e-mail met een (korte) vragenlijst.

Goed om te weten

Uiteraard is het altijd vrijblijvend om deel te nemen aan een vragenlijst. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en zijn anoniem – met uitzondering van reacties die op polls worden gegeven op Facebook. Deze zijn te lezen door andere leden van de groep.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw inbreng, zodat we samen kunnen werken aan een nog betere SWOA-ervaring!

Heb je nog vragen?

Neem contact op via info@swoa.nl.

Gerelateerde berichten