Golden Moves & De Introdans visite

door SWOA

Golden Moves en De Introdansvisite: dansprojecten voor ouderen en hun verzorgers

Bent u op zoek naar een gezellig en vitaal uitje samen met uw mantel- of verzorger? Doe dan mee met een van de dansworkshops door Introdans. Ook als u minder mobiel bent of in een rolstoel zit: dansen is voor iedereen!

Op een leuke én gezellige manier in beweging zijn. Dat is het doel van de workshops ‘Golden Moves’ en ‘De Introdansvisite’. De workshops worden speciaal georganiseerd voor oudere Arnhemse inwoners en hun mantelzorger, verzorger, buur, familielid of vriend(in).

De dansdocenten van Introdans hebben veel ervaring in het geven van danslessen aan ouderen. Ze kijken vooral naar wat u nog wél kunt en leuk vindt. Dansplezier staat hierbij voorop!

Golden Moves: 6 laagdrempelige bijeenkomsten op locatie De Petersborg
Golden Moves bestaat uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur. Hierin beweegt u op een leuke manier onder leiding van een Introdansdocent. Tussendoor is tijd voor een kopje koffie of thee.

Locatie: De Petersborg, Slochterenweg 40 Arnhem
Data en tijden: Op de dinsdagen 28 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart & 4 april 2023 van 10.00 – 12.00 uur.

Liever een minidansles aan huis? Doe mee met De introdansvisite!
Bij de Introdansvisite komt een Introdansdocent eenmalig 15 minuten bij u op bezoek. De docent  beweegt samen met u op vrolijke muziek terwijl u op uw stoel zit.

Locatie: Aan huis
Data en tijden:  U kunt op 1 van de volgende dinsdagen een afspraak plannen: 28 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart of 4 april 2023. In de middag vanaf 13.30 uur.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op via 026 3272266 of stuur een mail naar info@swoa.nl.

Wij wensen u veel dansplezier!

 

Introdans realiseert deze projecten in het kader van het Grote Verbindingsplan van Introdans. Golden Moves en Introdansvisite worden mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van  het Fonds voor Cultuurparticipatie en VriendenLoterij Fonds. En is in samenwerking met SWOA en MVT.

Gerelateerde berichten