Fietsmaatjes Arnhem: Samen op pad met de DuoFiets door Elderveld en omgeving!

door SWOA

Met het mooie weer in aantocht is het de hoogste tijd om weer buitenactiviteiten te ondernemen! Bijvoorbeeld door op pad te gaan met de fiets. Fietsmaatjes Arnhem maakt met een DuoFiets fietstochtjes door de buurt mogelijk voor mensen die graag willen fietsen, maar dit zelfstandig niet (meer) kunnen. Zo ook in Elderveld!

 DuoFietsen is een sportieve en gezellige activiteit om samen met iemand anders te doen. Tijdens het fietsen op de elektrisch ondersteunde DuoFiets geniet u van het buiten zijn, bent u in beweging en maakt u ondertussen met uw ‘meefietser’ gezellig een praatje.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig: u schrijft zich vrijblijvend in bij Fietsmaatjes Arnhem voor een DuoFiets in Elderveld. De coördinator van fietsmaatjes neemt met u uw wensen door. Daarna gaat hij of zij op zoek naar een geschikt fietsmaatje. Bij een match kunt u samen op pad!

Heeft u al iemand om mee te fietsen?

Het is ook mogelijk om onze DuoFiets Elderveld via Fietsmaatjes Arnhem te huren. Zo kunt u samen met een vriend(in), buurvrouw/-man of familielid op pad.

Iemand anders laten genieten van een fietstochtje?

Wilt u liever iets betekenen voor een ander én tegelijkertijd sportief bezig zijn? Als fietsmaatje kan dat. We zoeken altijd vrijwilligers die het leuk vinden om samen te fietsen! U kunt zelf uw beschikbaarheid en wensen opgeven.

Kosten en aanmelden

De kosten per rit met de DuoFiets bedragen € 3,-. Kijk voor meer informatie of aanmelden (als deelnemer of vrijwilliger) op www.fietsmaatjesarnhem.nl, mail naar info@fietsmaatjesarnhem.nl of bel met 026 327 22 66.

Fietsmaatjes Arnhem is een samenwerking tussen Fietsmaatjes Schaarsbergen en SWOA.

Gerelateerde berichten