334
INGREDIËNTEN voor 1 persoon:
- 100 gr volkoren spaghetti
- 100 gr garnalen
- 125 gr romatomaatjes
- ½ courgette
- 1 ½ teentje knoflook
- 1 eetlepel basilicum, fijngesneden
- 25 gr mascarpone
- 1 el citroensap
- 15 gr pijnboompitten (optioneel)
BENODIGDHEDEN:
- Weegschaaltje
- Snijplank + messen
- Koekenpan
- Kookpan
- Lepel
BEREIDINGSWIJZE:
- Snij de romatomaatjes in vieren, de courgette in stukjes, de basilicum fijn en pers of snijd de knoflook ook fijn.
- Breng water aan de kook voor de spaghetti.
- Verhit een scheut olijfolie in een pan en voeg hier op laag vuur de knoflook en de garnalen toe. U kunt hier eventueel nog wat peper aan toevoegen.
- Voeg na +/- 5 minuten de mascarpone en basilicum toe. Meng alles door elkaar en voeg het citroensap toe. Vervolgens ook de romatomaatjes en courgette.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rooster eventueel nog wat pijnboompitten en serveer alles. Eet smakelijk!
Dit recept is aangeboden door SHK Sportcentrum, gevestigd in onze wijk Elderveld.