Tentcampagne Verwacht een Wonder Sonsbeekpark

door Astrid

TENTCAMPAGNE PARK SONSBEEK

Arnhem maakt zich op voor een genezingscampagne van formaat. Op zondag 28 mei a.s. gaat in het Sonsbeekpark de speciale tentcampagne “Verwacht een wonder” van start. Deze campagne is niet nieuw voor de stad, want eerder vonden vergelijkbare genezingsbijeenkomsten plaats in 2017 (Park Presikhaaf) en 2011 (Rijnhal), met talloze wonderbaarlijke genezingen als resultaat. Ditmaal is het de beurt aan evangelist Steve Bowman uit Prescott Arizona om de krachtige boodschap van hoop en genezing te brengen.

Als voormalig zendeling in Zambia reist hij de wereld rond om zijn geloof in God en zijn boodschap van genezing te delen. Tijdens de tentcampagne in het Sonsbeekpark zal Bowman bidden voor de zieken en worden er wonderen van God verwacht.

Deze unieke tentcampagne wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Deur Arnhem uit Elderveld. De organisatie nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere vijfdaagse genezingscampagne en te ervaren wat God kan doen.

De tentcampagne “Verwacht een wonder” begint op zondag 28 mei om 11.00 uur en 19.30 uur en duurt tot en met donderdag 1 juni. Van maandag tot en met donderdag worden er iedere avond gebedsbijeenkomsten gehouden om 19.30 uur.

Meer informatie is te vinden via dedeurarnhem.nl
Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij.

Gerelateerde berichten