Sociale Wijkteam Elderveld

door admin

Als wijkcoach van het team Schuytgraaf & Elderveld willen wij samen met jou je vraag bekijken en een passend antwoord zoeken. Elke vraag is anders, net zoals elke inwoner anders is, hierin willen wij als team maatwerk leveren. We kijken samen hoe we jou in je eigen kracht kunnen zetten en waar dat nodig is wandelen wij een stuk met je mee.

Als je een afspraak hebt gemaakt bij het wijkteam dan komen wij met twee coaches bij jou thuis langs voor een keukentafelgesprek. Eventueel kunnen we ook op ons kantoor afspreken in de omnibus. Het ligt aan de soort vraag en onderwerp of wij met coaches van het volwassenenteam, jeugdteam of een combinatie van beide bij je langs komen. In dit gesprek bespreken we jouw vraag en vragen daarnaast nog verder over hoe het gaat op andere leefgebieden. Hier bij kun je denken aan onderwerpen zoals sociaal netwerk, financiële situatie, zingeving, dag invulling, praktische zaken en psychische & lichamelijke situatie. Naast deze onderwerpen vinden wij het belangrijk om te horen wat er goed gaat en of de goede aspecten uitgebreid kunnen worden.

Ons team bestaat uit 23 professionals met ervaring en kennis op allerlei gebieden binnen zorg en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn: schuldenproblematiek, werk en participatie, begeleid wonen, opvoedingsondersteuning, jeugdproblematiek, psychische problematiek, verslaving, huishoudelijke hulp, lichamelijke & geestelijke beperking en dagbesteding.

We zijn een divers team en willen graag bijdragen aan een goede samenwerking, een fijne sfeer in de wijk en mensen die op hun eigen manier gelukkig zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn ook op facebook te volgen. https://m.facebook.com/groups/658127237705032

Gerelateerde berichten