Winterschaak bij SV De Toren Arnhem-Zuid

door admin

Uitnodiging voor de “Winter Schaak” , bij De Toren Arnhem-Zuid

De senioren van de schaakvereniging De Toren zijn weer gestart met de “Winter Schaak”. Hierbij kan iedere schaker meedoen, Huis, tuin en keuken schakers, maar ook club schakers het maakt niet uit. Iedereen kan mee doen. Wij zoeken dus schaak enthousiastelingen, jong en oud, die het leuk vinden om op de maandagavond hun hersenen te kraken.  Kom eens een keer kijken, en doe een avondje mee. Het is kosteloos.

Overige informatie;
Schaakvereniging De Toren staat bekend als een actieve, ambitieuze, maar ook gezellige schaakvereniging. De afgelopen jaar is nauwelijks voorbij, of de vereniging stort zich alweer in een nieuw bruisend schaakseizoen. Naast de reguliere interne competitiewedstrijden wordt er ook geschaakt in de OSBO competitie.

De Toren speelt met maar liefst 4 teams in deze Oostelijke bondscompetitie. Zo hebben de leden de mogelijkheid om zich te meten met schakers van andere verenigingen. Het eerste team van De Toren komt uit in de promotieklasse, de hoogste klasse van de Oostelijke Schaakbond. De overige teams spelen op een lager niveau.

De clubavond van De Toren heeft een gezellige bar, speelzaal en ongedwongen sfeer. Veel schaakliefhebbers beleven het dan ook als een gezellig avondje uit.
Bij schaakvereniging De Toren spelen schakers van uiteenlopende sterktes. Zowel beginners als gevorderden bezoeken wekelijks de clubavond. Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” zijn wij tevens op zoek naar enthousiaste huis/ tuin en keuken-schakers, om onze schaakclub nog meer kleur te geven…!

Een ieder heten wij graag van harte welkom.
Elke maandagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur spelen wij schaak in de Steenen
Camer, Hannesstraatje 2a, 6843 NV Arnhem (bij de Drielsedijk, naast het pannenkoekhuis).

Heeft u zin om mee te doen; kom eens op maandagavond langs om de gezellige
sfeer te proeven. Neem dan contact op met Fred Schonis 06-42067014

Gerelateerde berichten