Wijvenkraam: Eusebius kerk Arnhem 1 december 2019

door admin

– de stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen –

Verantwoord in een nieuw jasje de feestdagen in? Geef je garderobe een feel-good opfrisbeurt tijdens Wijvenkraam. Op ZONDAG 01 DECEMBER 2019 vindt de bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden vindt plaats in de prachtige pas-gerenoveerde Eusebiuskerk, hartje Arnhem.

Ontspannen shoppen in een vintage wonderland. Geen doorsnee rommelmarkt, Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en design liefhebbers onder haar verkopers. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintage vondsten tot aan prachtig zelfgemaakte sieraden en kunst. Traditiegetrouw verzorgen onze DJ’s heerlijke beats, ook zijn er ijskoude Duitse biertjes en andere lekkernijen om de energie goed op peil te houden.

Heb je zelf bijzondere (vintage) kleding dat je kast uitpuilt of prachtstukken van eigen hand? Medio oktober gaat het aanmeldingsformulier voor deze editie officieel online. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven. Naast vintage, mode en design staat Wijvenkraam ook open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging etc. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen!

Met ontelbaar edities achter de rug is de Eusebiuskerk een geliefde Arnhemse locatie. Het vernieuwde interieur is bijzonder mooi geworden. Kom vooral zelf de “experience” meemaken tijdens Wijvenkraam.

Datum: Zondag 01 DECEMBER 2019
Locatie: Eusebiuskerk, Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Entree: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

 

Gerelateerde berichten