Voorbereidingen Buurtcamping in volle gang; kaartverkoop gestart

door Elderveld

Nog een paar weken en dan is het weer zover: de Buurtcamping in het Immerloopark! Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juli 2023 wordt het Immerloopark omgetoverd tot een camping. Tijdens de buurtcamping kampeer je een weekend lang bijna in je eigen achtertuin, op een camping met volop spel en ontspanning voor jong en oud!

De voorbereidingen zijn in volle gang en een groot deel van de activiteiten is al bekend. Zo kan je weer avontuurlijke natuurwandelingen maken met een gids, of lekker lezen in de biebtent. ‘s Avonds is er een kampvuur, en op zaterdag kan je genieten van een prachtig verhaal verteld door de verhalenverteller Adrie Gloudemans van WatverteljeMenu. Verder zijn er vele andere culturele en sport- en spelactiviteiten, zoals de ‘Camping Olympische Spelen’.

Nieuw dit jaar is dat campingbezoekers ook zelf een activiteit kunnen organiseren. Dat kan tijdens de camping spontaan ontstaan, maar als je een activiteit wilt verzorgen hoort de organisatie dit ook graag al vooraf. Mail daarvoor naar immerloopark@debuurtcamping.nl.

Kaartverkoop gestart
Wil je naar de Buurtcamping? Wees dan snel, want de kaartverkoop gaat goed! De buurtcamping is gratis voor kinderen tot 12 jaar Volwassenen betalen iets meer dan €18,00. Voor mensen met een Gelrepas is de Buurtcamping ook voor volwassenen gratis. Wanneer je zelf geen tent en andere campingspullen hebt kan je deze misschien lenen van vrienden of buren, maar lukt dit echt niet kan je ook contact opnemen met de organisatie van de Buurtcamping.

Voor meer informatie over de camping, de ticketverkoop en voor contact kan je terecht op www.debuurtcamping.nl/campings/arnhem-immerloopark

Gerelateerde berichten