Toverstof daalt neer over Kabouterbos in park Sonsbeek

door admin

Ieder jaar tijdens de herfstvakantie bivakkeren de kabouters van park Sonsbeek naar volle tevredenheid in het bosje achter de Witte Watermolen. Maar dit jaar is er iets vreemds gebeurd; over de schattige kabouterhuisjes is een magische toverstof neergedaald! Kom maar snel kijken wat dat betekent voor de kabouters!

Om bij het Kabouterbos te komen is een speciale brug over de St. Jansbeek gelegd. Verder hebben de vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek in de molen het huisje van kabouter Wouter levensgroot nagebouwd. Daar wordt het verhaal van de Sonsbeek-kabouters en de magische toverstof verteld, terwijl de kinderen poffertjes eten of aan een ijsje likken. Ook kunnen de kinderen in de molenschuur knutselen en genieten van (te) gekke voorstellingen in het kader van het Sprookjesfestival.

Het Kabouterbos en het huisje van Kabouter Wouter zijn van zaterdag 12 t/m zondag 20 oktober dagelijks tussen 10.00-16.00 uur te bezoeken. De toegangsprijs bedraagt € 2,- per kind (volwassenen gratis) en de kaartjes zijn verkrijgbaar in de Molenschuur aan de Zijpendaalseweg 24A in Arnhem.

Fotobijschrift:
‘Zouden ze thuis zijn?’ Vol verwachting kijkt dit meisje naar een van de kabouterhuisjes in het Kabouterbos achter de Witte Watermolen in park Sonsbeek. (foto: Molenplaats Sonsbeek)

Gerelateerde berichten