Terug van start en de impact van corona. Een inspirerend nieuw najaarsprogramma!

door admin

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat we het Alzheimer Café Arnhem op dinsdag 15 september heropenen. Het café heeft afgelopen maanden haar deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus. Voor veel mensen met dementie en hun mantelzorgers zijn de afgelopen maanden zwaar geweest. Maar we mogen gelukkig steeds wat meer.

Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen. Meer informatie kunt u hierover terugvinden op de website van Alzheimer Nederland, Alzheimer Café Arnhem onder de specifieke activiteiten: “gezondheidscheck”, “huisregels” en “aanmelden”.

In het aankomende café staat de impact van het coronavirus op het leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers centraal. Gespreksleider en casemanagers dementie gaan met u in gesprek over uw ervaringen en behoeften. Ook de rol van casemanager dementie komt aan de orde. Het wordt een extra speciale bijeenkomst want we vieren ook onze samenwerking met de Rozet Bibliotheek Presikhaaf (hier wordt binnenkort ook het Geheugensteunpunt opgericht).

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, mantelzorgers, professionals en belangstellenden. Het café vindt plaats in Rozet Bibliotheek Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang en drankjes zijn gratis. U bent van harte welkom mits aanmelding.

Contacteer ons op alzheimervrijwilligers.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl
voor vragen of aanmelding.

Gerelateerde berichten